onsdag den 18. april 2012

What will become of us



Hi beauties :-)

Den seneste tid har Christine og jeg gået og små diskuteret om ikke det var tid til at 'investere' i et nyt og godt kvalitets kamera, både mht. billeder og video.

Vi er kommet frem til at vi i næste måned nok køber Canons EOS 600D spejlrefleks med indbygget hd-optagelse og flipscreen. Hvis der er nogle af jer som kan foreslå andre kamaere eller som selv bruger dette, er vi meget interesserede i at høre jeres meninger.

Med det ude af verdenen, kommer det næste punkt på dagsordenen.  Vi har været i et dilemma om hvorledes vi ønsker at filme videoer på dansk eller engelsk. Vi har fået meget feedback på de danske videoer, da der ikke findes så mange danske beauty'guruer'. Men samtidig er det sådan at vi allerede nu får meget engelsk feedback på vores videoer.

Det er lidt et valg mellem pest eller kolera, for lige meget hvad vi vælger, vil nogle nuværende læsere/følgere nok falde fra.

Hele vores udsigt med bloggen såvel som vores youtube videoer, er at vi begge drømmer om at enten arbejde fuldtids, deltids eller som freelance inden for makeup branchen.

Selvom dette nok er at lave et æg til 100 høns, så vil vi bare gerne høre jeres meninger omkring dette :-)!


(Christine and I have decided to invest in a quality camera. We have decided on the Canon EOS 600D. If you have any other recommandations let us know! Next up we are kinda confused on if we want our main youtube and blog language to be english or danish, please let us know what you would personally like)

/Cecilie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar