torsdag den 5. april 2012

Hair Care, morroccan style!


Vi besluttelede os igår for at vi ville bruge lidt penge, på nogle lækre produkter som vi havde haft i tankerne i lidt længere tid! Penge fik vi da brugt, og med hjem fik vi nogle fantastiske lækre produkter, som vi synes er nogle, som i burde tjekke ud!



Morroccan oil produkterne har været fremme i nogle år efterhånden, og har især været berømte på det amerikanske marked, hvor de fleste hår saloner fører deres produkter i salonen. 
Produkterne er stadig forholdsvis nye på det danske marked, og sælges kun i få saloner og buttikker. 

Det første produkt vi prøvede var Morroccan oil Treatment. 
Denne hår olie er virkelig fantastisk! Den tæmmer de slidte og tørre ender på blot få sekunder, og forlader dig med silkeblødt og skinnende hår, som dufter himmelsk! læs mere om produktet her!

Et andet produkt vi føler er vigtigt at nævne, er Restorative hair mask. Dette produkt er et af de mest kendte produkter indenfor serien, da det efter sigende skulle være ekstremt effektivt. Hår masken er rig på proteiner, hvilke skulle gøre håret meget stærkere. Vi prøvede begge hår masken, og er ovenud forelsket i den! Den gør håret silkeblødt, og lækkert at se på! læs mere om produktet her!

Udover disse to fantastiske produkter købte vi også shampooen og balsamen. Dette gjorder vi udelukkende for at teste produkternes fulde virkning, og får at se om de sammen skaber resultat. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar