fredag den 7. juni 2013

Revlon Colorburst lipsbutters





Fra venstre; Cupcake, Strawberry shortcake og Lollipop. 
Som lovet er her et af flere kommende indlæg omkring Revlons produkter. Som titlen bevidner om er det idag Revlons Colorburst lipbutters, der er på dagsordenen.


På Revlons hjemmeside er produktet beskrevet som følgende;

"Buttery balm with beautiful shiny color to give you baby soft, healthy glowing lips"

*Hvad angår af erfaring med dette produkt, så har jeg selv 'kun' de tre farver, som ses på billedet ovenover og det er derfor udelukkende disse farver jeg bedømmer produktet ud fra*.

Disse produkter er et godt mix af en læbepomade og en læbestift. De har den plejende og bløde konsistens som en læbepomade, men har et skud af farve. Pigmenteringen ved de lidt lysere nuancer kan efter mine erfaringer lagres til en medium dækkeevne, hvorimod der ved de mørkere nuancer kan opnås fuld dækkeevne, men bid mærke i at dette altså er hvis man lagre produktet.

Dette aspekt af produktet gør at det er idiotsikret, betydende at man hverken behøver spejl eller en læbepensel for at opnå det bedste resultat, hvilket fører videre til næste pointe, som er at det er et rigtig godt 'on-the-go' taskevenligt produkt.

Kigger man nærmere på udvalget af farver, så findes dette produkt i 20 forskellige farver, og dertil udkommer der også limited edition farver flere gange om året, som det også kendes fra mærker som fx. MAC.

Designmæssigt formår dette produkt også at møde mine forventninger. Som Revlons colorburst læbestift, er disse også i en quilted indpakning. Desuden angiver farven på låget farven på det faktiske produkt ret nøjagtigt - ihvertfald med de farver jeg selv ejer.

Selve skruehalsen hvor læbestiften sidder i, er lavet i en form for sølv plastik, noget der efter min mening er med til at gøre produktet lidt mere 'eksklusivt'.


Prisen er endnu en favorit egenskab - i de amerikanske drugstores varierer prisen lidt, men ligger på omkring de $6.99 hvilket omregnet til DKK er omkring 52 kr.

På eBay variere prisen fra alt mellem 50-100 kr. Inkl. forsendelse, hvilket jeg stadig mener at være en overkommelig pris.


Håber at dette har givet lidt jer lidt at rette eftertanke imod, hvad angår 'drugstore' makeup.

Er der yderligere spørgsmål ang. dette indlæg eller andet så skriv en kommentar, eller send en mail til identicalbeauty@live.com


/Cecilie 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar